Privacybeleid

Privacyverklaring Tjalp

Versiedatum: 23-03-2020

Versie: 1.0.0

  1. Algemeen

Tjalp hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonlijke informatie. Daarom gaan wij zorgvuldig om met de verwerking van persoonlijke gegevens van onze gebruikers.

Tjalp adviseert u dit privacybeleid zorgvuldig te lezen en als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@tjalp.com.

  1. Wat is persoonlijke informatie?

Persoonsgegevens zijn gegevens die direct of indirect herleidbaar zijn tot een (levende) persoon. Voorbeelden van persoonsgegevens zijn naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, locatiegegevens, e-mailadres of een IP-adres.

  1. Waarom verwerkt Tjalp persoonlijke informatie?

Tjalp verwerkt Persoonsgegevens met het doel haar diensten aan te bieden en deze diensten zo goed mogelijk te laten functioneren, de werking van haar diensten te verbeteren en statistieken te genereren.

Daarnaast worden gegevens verwerkt voor veiligheidsdoeleinden en om efficiënt te kunnen communiceren met gebruikers van haar diensten.

  1. Op basis van welke gronden verwerkt Tjalp persoonsgegevens?

Behalve dat Tjalp persoonsgegevens met uw uitdrukkelijke toestemming verwerkt, doet zij dit omdat dit noodzakelijk is voor de werking van haar diensten en op grond van haar gerechtvaardigd belang bij de vervulling van haar bedrijfsprocessen.

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Tjalp (zoals: video's maken, woordvoerders casten, trainen en leren) is het daarom noodzakelijk dat je persoonsgegevens verstrekt zoals; voornaam: achternaam: email-adres. Zonder deze persoonsgegevens is Tjalp niet in staat haar diensten (volledig) correct uit te voeren.

  1. Wat voor soort (categorieën) persoonlijke informatie verwerkt Tjalp?

Tjalp verwerkt de volgende persoonsgegevens:

Voornaam, achternaam, telefoonnummer, bedrijfsnaam en e-mailadres.

  1. Persoonlijke informatie delen met derden en (categorieën van) ontvangers

Tjalp deelt alleen persoonlijke informatie met derden als dit nodig is voor haar dienstverlening, of als er een wettelijke verplichting is.

  1. Hoe lang bewaart Tjalp persoonlijke informatie?

Tjalp bewaart persoonlijke gegevens niet langer dan nodig. Dit betekent met name dat de persoonlijke informatie uit ons systeem wordt verwijderd wanneer een gebruiker (acteur) wordt verwijderd of 18 maanden nadat een gebruiker (acteur) is gedeactiveerd.

  1. Recht om toestemming, toegang, rectificatie en verwijdering van persoonlijke informatie in te trekken.

U heeft te allen tijde het recht om uw toestemming in te trekken met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens door Tjalp, het recht om de verwerkte Persoonsgegevens te inspecteren en te corrigeren en het wissen en doorgeven van de door Tjalp verwerkte / opgeslagen Persoonsgegevens. U kunt ook een klacht over de verwerking van persoonsgegevens indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

  1. Bron van persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie die niet rechtstreeks van u wordt verkregen, wordt verkregen van uw werkgever.

  1. Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat op je computer of telefoon wordt opgeslagen. Tjalp gebruikt cookies om uw voorkeuren te onthouden en om haar gebruikers bij een volgend bezoek te herkennen. Cookies stellen Tjalp onder meer in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze gebruikers.

We gebruiken de volgende soorten cookies:

  • Functionele cookies
  • Statistische cookies
  • Marketing cookies

Cookie-verzameling uitschakelen Het is mogelijk om uw browser zo in te stellen dat u geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter zijn dat u geen gebruik kunt maken van bepaalde diensten van Tjalp, of dat onze website en app minder goed werken.

  1. Veiligheid

Tjalp hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonlijke informatie. Daarom passen we de hoogst mogelijke beveiligingsnormen, technische en organisatorische maatregelen toe om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen misbruik.

U kunt contact opnemen met de Tjalp Privacy Officer via support@tjalp.com